1057

Pernah tak rasa macam tak puas hati lepas menonton drama d tv? Walau pun dah off tv tapi still lagi dok fikir pasal ending story?  
Dok fikir apasal lar penulis skrip tu buat macam tu pada watak tersebut?
Itulah yg berlaku pada pB skrg ni!

Asyik dok rasa tak puas hati apasal watak Mike Delfino mati. Mati kena bunuh pulak tu. Mati kena tembak !

Frust tul. Rasa mcm dah hilang mood nk tonton episod terakhir malam esok. Kesian Susan

5 comments:

itu maknanya pengarah tu sangat pandai! hehe..

June 24, 2012 at 12:21 AM  

Pernah siap geram lagi.



* seat utk yg besar ada, patern lelaki dan perempuan juga berbeza. Kena tanya kedai. Nnti kedai akan suggest kan yg terbaik dan kalau boleh ikut la bajet.


thanks kerana jengah dtg ke blog hamba

March 14, 2013 at 9:19 PM  

Assalam..


Perasaan ni masa dulu2..masa memuda..now macam dah hilang heee..

June 16, 2013 at 4:20 AM  

apa la.. itu lakonan je, pngarah tu sngaja nk bg org sakit hati

July 22, 2013 at 5:35 PM  

eemm.. rasa tak puas hati sangat2 nape tak seperti yang diharapkan.. pengarah tu memang pandai mainkan perasaan orang.. hehehe..

October 13, 2014 at 1:13 AM  

Older Post Home